Fitness winkel

Gorilla Sports is al jarenlang dé specialist in fitnessapparatuur voor thuis. Gorilla Sports biedt een divers assortiment fitness apparaten die je kunnen helpen je persoonlijke doelen te bereiken. We bieden cardioapparaten in alle prijsklassen: loopbanden, crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en spinningfietsen.

Daarnaast biedt Gorilla Sports alles op het gebied van krachtapparatuur. Kijk bijvoorbeeld eens naar een halterstangen, dumbbells en kettlebells, halterbanken, home gyms of gym racks.

Online fitness winkel bezoeken

Bijna alle producten en apparaten leveren wij direct uit voorraad en kunnen wij de volgende dag, of een dag naar keuze bij je thuis in Nederland of België bezorgen. Bestellingen boven de €99,- worden bovendien gratis verzonden!

Geheel onbezorgd van je nieuwe fitnessapparaat genieten? Wij bieden de mogelijkheid om onze cardio apparaten bij jou op locatie op te bouwen of opgebouwd af te leveren. Je kunt deze service eenvoudig aan je bestelling toevoegen door de opbouwservice of de opbouwservice aan huis in je winkelmandje te plaatsen. Wil je gebruik maken van deze service voor krachtmachines, dan kun je het beste even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Over fitness winkel Gorilla Sports

Fitness winkel Gorilla Sports heeft een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur van artikelen zoals haltersets, dumbells, halterstangen, halterschijven, boksartikelen, fitnesskleding en kettlebells tot fitnessapparaten, zoals halterbanken en krachtstations. Ook kun je bij Gorilla Sports terecht voor een groot assortiment “klein fitness” en accessoires, zoals aerobics gewichten, een weightbags, fitnessmatten en medicine ballen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fitness.

Met een uitgebreid assortiment van fitnessartikelen die vrijwel allemaal door Gorilla Sport zelf worden geproduceerd, gegarandeerd lage prijzen, 2 jaar garantie op alle artikelen en de mogelijkheid tot kosteloos achteraf betalen is Gorilla Sports dé website op het gebied van fitnessapparatuur.

About the Author: Freek Aerle