Webshop Gorillasports.nl

Ben je op zoek naar een fitness-apparaat dat je normaal gesproken alleen in de sportschool vindt? Dan zit je hier goed. Ons ruime assortiment bevat alle soorten hometrainers, roeitrainers en loopbanden voor thuis.

Zelfs voor een professionele crosstrainer kun je bij ons terecht. Vanaf nu hoef je geen abonnement op de sportschool meer te nemen als je intensief aan je conditie wilt werken.

Fitness apparaten voor thuis

Je leidt een druk en snel leven en hebt niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan. Daarom zou het ideaal zijn als je thuis de mogelijkheid hebt om te trainen wanneer het jou uitkomt.

Wij bieden een uitgebreid assortiment fitnessapparaten waarmee je zelf thuis kunt trainen. Veel producten zijn verstelbaar en makkelijk op te bergen, zodat je met 1 product meerdere oefeningen kunt doen en het na de training weer netjes op kunt bergen.

Fitness voor het bedrijfsleven

Steeds meer ondernemers zijn er van overtuigd dat fit en vitaal personeel vele malen beter presteert op het werk wanneer er bijvoorbeeld in pauzes of tijdens het werk bewogen of zelfs gesport kan worden.

Gorillasports.nl is specialist op het gebied van bedrijfsfitness. Denk hierbij aan het inrichten van een fitnessruimte in een hotel,pension, school tot aan het inrichten van fitness op schepen. Ook fitness inrichtingen voor fysiopraktijken of sportscholen bieden wij aan.

About the Author: Freek Aerle