Windows 10 Professional

Windows 10 Pro is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, die special is ontwikkeld voor professionele gebruikers en bedrijven. Afgezien van de gebruike apparatuur zoals computers en laptops waar Win 10 Pro op draait, zijn ook draagbare apparaten voorzien van dit besturingssysteem. Hiermee is Microsoft Windows 10 Pro op elke draagbare apparaat met zijn functies beschikbaar, die optimale omstandigheden ondersteunt voor een professionele gebruiker.

Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Pro biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning. Het Win 10 Pro besturingssysteem draait net als de recentere versies met een gebruiksvriendelijke en moderne omgangsvorm. Microsoft Windows 10 Pro past zich ook goed aan elk apparaat en zijn eigenschappen. Wat het besturingssysteem Windows 10 Pro aangaat, is het tenopzichte van Windows 7 en 8.1 niet veel veranderd. Hierdoor kunnen oudere computers en apparatuur zonder problemen Win 10 Pro aan en is dit zeer gunstig in een verandering van een bedrijf.

Het startmenu keert terug

In Microsoft Windows 10 komt eindelijk het startmenu terug, die in Windows 8 werd gemist door veel gebruikers. Hoewel het niet gelijk is aan het startmenu van Windows 7, maar is het zeer vergelijkbaar. Afgezien van een lijst van de meest gebruikte programma’s in het startmenu, zijn nu de tegels van de apps te vinden die eerder op het beginscherm werden geplaatst. Het is ook reponsief en verbeterd in vele andere punten en op de klachten van gebruikers.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands-265

You May Also Like

About the Author: Freek Aerle