Beste raamdecoratie


Let bij het aanschaffen van raamdecoratie in ieder geval goed op de kleur, want die bepaalt de sfeer in de kamer. Kies je voor een warme kleur, dan zal de kamer behaaglijker en knusser aandoen. Het tegenovergestelde geldt voor een lichte kleur: meer licht, meer ruimtegevoel.

Kies je voor raamdecoratie met een print, dan oogt de ruimte wat drukker, zeker als de gordijnen of jaloezieën dicht zijn. Ook is het belangrijk om te letten op de stijl van het product dat je op het oog hebt; past het bij de stijl van je huis?

Om je hiermee een handje te helpen hebben we een aantal lijstjes gemaakt van producten die bij een bepaalde woonstijl horen, zodat je een idee krijgt van welke raamdecoratie het beste erbij past. Hieronder de volgende stijlen:

Klassieke eenvoud;
Landelijk en puur;
Modern met een twist;
Scandinavisch;
Industrieel.

Raamdecoratie zorgt dat de zon wordt tegengehouden en daarmee wordt ook de temperatuur gereguleerd. Het zonlicht wordt gedempt waardoor er automatisch minder warmte naar binnen dringt. In de zomer zorgt raamdecoratie ervoor dat er minder warmte binnenkomt, maar in de winter kun je met raamdecoratie ervoor zorgen dat de warmte binnenblijft.

Er zijn verschillende vormen van raamdecoratie die zorgen voor extra isolatie. Heb je een raam met enkel glas dan is het aan te raden om te kiezen voor een isolerende vorm van raamdecoratie.

https://www.rydo.be/nl

You May Also Like

About the Author: Freek Aerle